شرایط پذیرش دانشگاه مک مستر کانادا

شرایط پذیرش:

جهت اطلاع از شرایط پذیرش به لینک زیر مراجعه نمایید.

http://future.mcmaster.ca/admission/admission-requirements/

رویه پذیرش در دانشگاه

۱. بصورت آنلاین تقاضانامه را تکمیل نمایید.

۲. در مورد رشته ها تحقیق کرده و برنامه ریزی نمایید.

  • نوع تقاضای خود را مشخص کنید:

بصورت تمام وقت
بصورت پاره وقت
دانشجوی سابق مک مستر
دانشجویان سنیور (بالای ۶۵ سال)
دانشجویان مهمان
ادامه تحصیل مستمر
غنی سازی دوره دبیرستان

  • قبل از اتمام مهلت پذیرش درخواست خود را ارائه دهید.
  • آدرس ایمیل معتبر خود را ارسال کنید (جهت تبادل اطلاعات با دانشگاه)
  • لینک زیر را مطالعه نمایید.

http://future.mcmaster.ca/admission/fraud-statement

۳. اسناد و مدارک مورد نیاز را ارائه دهید.

  • در صورت نیاز مدارک تکمیلی را ارسال نمایید.
  • اسناد حمایتی از جمله رونوشت های رسمی و مدارک اثبات زبان انگلیسی را ارایه دهید.

۴. پس از ارائه تقاضانامه از روند پروسه پذیرش آگاهی کسب کنید.

  • مطالب جدید وبسایت دانشگاه مک مستر را پیگیری نمایید.
  • از کمپ دانشگاه دیدن کنید.

http://future.mcmaster.ca/tours

  • پیشنهادات دانشگاه را در سایت OUAC چک کنید.

http://www.ouac.on.ca/ouac-105

  • شرایط پیشنهاداتی که دریافت می کنید را بررسی نمایید.

 

۵. پیشنهاد ارسالی از دانشگاه McMaster را بپذیرید.

  • پیشنهاد ارسالی را همانگونه که در نامه پذیرش شرح داده شده تایید نمایید.
  • درخواست اقامت آنلاین خود (در صورت نیاز) از جمله سپرده را تا زمان مقرر شده در نامه پذیرش تکمیل نمایید.

۶. در کلاس‌ها ثبت نام نمایید.

  • تقویم دوره کارشناسی را جهت آگاهی از واحد های دوره تحصیلی ملاحظه کنید.
  • بعنوان دانشجوی جدید مک مستر ثبت نام نمایید (انتخاب کلاسها، تهیه ایمیل، پرداخت هزینه ها و …)
  • کلاسهای خود را آغاز کرده و به McMaster بپیوندید.

جهت اطلاعات بیشتر به بخش”Quick Start” در لینک زیر مراجعه نمایید.

 http://start.mcmaster.ca/september2015

مدارک مورد نیاز پیش از ارسال پذیرش:

زمانی که تمام مدارک و اسناد شما به همراه درخواست آنلاین ارسال گردد، مراحل ارزیابی آغاز می گردد. توجه کنید که اسناد غیر رسمی(از قبیل فتوکپی و اسکن) فقط برای آغاز ارزیابی پذیرفته می شوند؛ و مدارک رسمی نیز حتماً باید متعاقباً ارسال گردند.

ریزنمرات

  • ریزنمرات رسمی از موسسات بعد از دبیرستان که در آنها شرکت داشته اید؛ شامل:
  • ریزنمرات دانشگاهی
  • ریزنمرات بورسیه بین المللی
  • واحدهای اخذ شده در یک اجازه نامه
  • هر نمره از دانشکده ای دیگر
  • آنچه که مورد تایید دانشگاه است: تکمیل دوره ۴ ساله مقطع لیسانس در هر ترتیبی، داشتن معدل (B (76-73% در دو سال اخیر تحصیل در دانشگاه و مدرک اثبات فارغ التحصیلی

 

آزمون GMAT

  • بیشتر متقاضیان باید این ازمون را گذرانده و نمرات آن را ارسال نمایند.
  • آنچه که مورد تایید دانشگاه است: نمره شفاهی ۲۸، نمره کمی ۳۷. مجموع نمره ۶۰۰ قابل رقابت می باشد.

 

تجارب کاری

  • تجربه کاری برای تمام دانشجویان بین المللی مورد نیاز است.
  • آنچه که مورد تایید دانشگاه است: تجربه کاری تمام وقت مستمر به مدت حداقل یکسال بصورت حرفه ای، مدیریتی یا فنی.

 

رزومه

  • آنچه که مورد تایید دانشگاه است: از رزومه برای ارزیابی تجربه کاری شما استفاده می شود. اگر شما یک دانشجوی بین المللی یا بومی متقاضی دوره تمام وقت یا فشرده(تسریع شده) هستید، یکسال تجربه کاری تمام وقت مستمر بصورت حرفه ای، مدیریتی یا فنی باید داشته باشید. این نکته مهم است که باید توضیح کاملی از میزان مسئولیت پذیری، گزارش روابط و هدف کلی از موقعیت های کاری قبلی خود را ارائه دهید. در جاهایی که شما از خود برتری یا ابتکار عمل نشان داده و یا مدیریت یک پروژه، بودجه یا افراد را بعهده داشته اید، بر روی کار تمرکز می شود. بخاطر داشته باشید فعالیتهای داوطلبانه و فوق برنامه را مشخص نمایید.

 

توصیه نامه ها

  • ۲ توصیه نامه مورد نیاز است. باید افرادی که شما را می شناسند، توانایی های شما را تصدیق نمایند. مهم است که استاد مشاورانی انتخاب شوند که یک ارزیابی صادقانه از پتانسیلهای شما برای تحصیلات تکمیلی ارائه دهند.
  • شما می توانید منابع مرتبط با کار یا منابع علمی را انتخاب کنید. ترجیحاً یکی از داوران شما باید یک مربی باشد که به شما آموزش داده باشد، در برخی موارد که متقاضیان ارتباطشان با مربی قطع شده است، دو مرجع حرفه ای هم مورد قبول هستند.

جهت اطلاع از سایر اسناد و مدارک مورد نیاز هر رشته به لینک زیر مراجعه نمایید.

http://future.mcmaster.ca/admission/documents

مدارک متقاضیان بین المللی:

علاوه بر مدارک بالا، به موارد زیر نیز توجه داشته باشید:

  • ریز نمرات: ریزنمرات خارجی جهت معادلسازی با مدارک کانادا ارزیابی می شوند.
  • سابقه کار: تمام متقاضیان بین المللی که تحت ویزای دانشجویی تحصیل می کنند باید حداقل یکسال تمام وقت و بطور مستمر سابقه کاری فنی، حرفه ای یا مدیریتی پس از فراغت از تحصیل داشته باشند.
  • مصاحبه شایستگی پذیرش: تمام متقاضیان بین المللی واجد شرایط که تحت ویزای دانشجویی تحصیل می کنند باید یک مصاحبه جهت پذیرش بگذرانند. این مصاحبه ها یا بصورت حضوری انجام می شود(اگر ساکن آمریکای شمالی باشید) و یا بصورت آنلاین از طریق اسکایپ صورت می گیرد (اگر خارج از آمریکای شمالی باشید). چنانچه واجد شرایط باشید، اطلاعات بیشتر در مورد مصاحبه از طریق ایمیل دانشگاه برای شما ارسال می شود.

در زمان پذیرش:

جهت تکمیل مراحل پذیرش ۳ مرحله باید انجام گیرد:

  • ارسال اسناد تکمیلی
  • فرم تقاضای رسمی پذیرش را تکمیل و ارسال کنید. (بصورت آنلاین)
  • هزینه ارسال تقاضانامه را بصورت آنلاین و از طریق کارت اعتباری پرداخت نمایید. این مبلغ غیر قابل بازگشت می باشد.

 

صلاحیتهای زبان انگلیسی

برای احراز توانایی شما در زبان انگلیسی باید نمره مربوط به یکی از آزمونهای استاندارد زیر را ارائه نمایید. ولی چنانچه دارای یکی از شرایط زیر می باشید از ارائه مدارک زبان معاف می باشید:

  • شرکت در دوره آکادمیک تمام وقت (non-ESL) در یک دبیرستان یا کالج پس از دبیرستان معتبر در یک کشور انگلیسی زبان به مدت حداقل سه سال پیش از ارائه تقاضا نامه به دانشگاه مک مستر
  • شرکت در دوره آکادمیک تمام وقت (non-ESL) در یک دبیرستان یا کالج پس از دبیرستان معتبر انگلیسی زبان به مدت حداقل سه سال پیش از ارائه تقاضا نامه به دانشگاه مک مستر
  • شرکت در دوره آکادمیک تمام وقت (non-ESL) در یک دبیرستان یا کالج پس از دبیرستان معتبر انگلیسی زبان به مدت حداقل یک سال پیش از ارائه تقاضا نامه به دانشگاه مک مستر
  • سکونت در یک کشور انگلیسی زبان به مدت حداقل چهار سال پیش از شروع به تحصیل در مک مستر

 

حداقل نمرات زبان

  • آزمون تافل: (بخش اینترنتی) نمره کلی ۸۶؛ و حداقل نمره ۲۰ در هر یک از چهار بخش آزمون (با ۲ سال اعتبار)
  • آزمون آیلتس: نمره کلی ۶.۵ و حداقل ۵ در هر یک از چهار بخش آزمون
  • آزمون PTE: نمره کلی ۶۰؛ و حداقل نمره ۶۰ در بخش های مکالمه و نوشتاری (با ۲ سال اعتبار)
  • آزمون CAE: کسب نمره B با حداقل نمره “خوب” در هر یک از چهار بخش آزمون
  • آزمون CAEL: کسب نمره کلی ۷۰ (با ۲ سال اعتبار)
  • آزمون MELAB: کسب نمره کلی ۸۵ (با ۲ سال اعتبار)؛ حد اقل نمره ۸۰ در هر یک از سه بخش آزمون؛ حداقل ۳ در بخش مکالمه انتخابی

مهلت های پذیرش دانشجویان بین المللی

برای اطلاع از زمانهای دقیق پذیرش هر رشته به لینک “مدارک مورد نیاز پذیرش” مراجعه شود.

http://future.mcmaster.ca/admission/admission-requirements

پذیرش ترم پاییز و زمستان:

  • ارسال تقاضانامه: ۱ آوریل
  • ارسال اسناد و مدارک: ۱ آوریل

 

پذیرش ترم بهار و تابستان:

  • ورودی ماه می (ترم ۱ یا ۳): ۱ آوریل
  • اسناد تکمیلی برای ورودی ماه می: ۱ آوریل
  • ورودی ماه ژوئن (ترم ۲): ۱۵ می
  • اسناد تکمیلی برای ورودی ماه ژوئن: ۱۵ می

 

برای آگاهی از سایر مهلت های قانونی به لینک زیر مراجعه شود.

http://future.mcmaster.ca/admission/deadlines

لطفا نظر خود را برای این نوشته به ما اعلام کنید

نظر دهید