دانشگاه گلف یا گوئلف (university of Guelph)

دانشگاه گلف یا گوئلف (university of Guelph) واقع در ایالت انتاریو، بهترین دانشگاه کانادا در علوم کشاوزری می‌باشد. این دانشگاه در سال ۱۹۳۰ تاسیس شده است و یکی از بهترین سیستم های مسکن دانشجویی در کانادا را داراست. کمپ دانشگاه ۳۳۰ هکتار می‌باشد که بالغ بر ۵۰۰۰ دانشجو را پوشش میدهد.

موسسه ویزا موندیال با داشتن ارتباط نزدیک با بخش ادمیشن دانشگاه گلف آمادگی خود را برای اخذ پذیرش متقاضیان سرتاسر دنیا اعلام میدارد.

پذیرش

مدرک تحصیلی

متقاضیان برای درخواست پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد باید دارای مدرک لیسانس مرتبط و برای دکتری دارای مدرک فوق لیسانس مرتبط باشند.

حداقل مدارک لازم برای درخواست پذیرش در مقطع کارشناسی ارشد

 

مدرک زبان
دانشجویان متقاضی باید دارای یکی از مدارک زیر باشند:

  • (Test of English as a Foreign Language (TOEFL
    دانشجو باید دارای حداقل نمره ۸۹ در این امتحان باشد و نمره هیچ بخشی نباید کمتر از ۲۱ باشد.
  • (International English Language Testing System (IELTS
    حداقل نمره قابل قبول برای این امتحان ۶.۵ است.

 

سایر مدارک مورد نیاز

  • ترجمه مدارک و ریزنمرات تحصیلات پس از دوره متوسطه
  • توصیه نامه محرمانه (هر متقاضی عموماً ملزم به ارسال دو توصیه نامه به دانشگاه گلف است اما این تعداد، بسته به هر رشته تحصیلی می تواند متفاوت باشد.)
    • انگیزه نامه
    • رزومه
    • متقاضیانی که تحصیلات پیشین آنها به هیچ یک از زبانهای انگلیسی یا فرانسه نبوده است بایستی نمره TOEFL و یا IELTS خود را به دانشگاه ارسال نمایند.
    • هر رشته ممکن است نیازمند مدارکی علاوه بر آنچه در بالا گفته شد باشد؛ بنابراین، برای کسب اطلاعات بیشتر لطفا به وب سایت رشته مربوطه مراجعه کنید.

درخواست پذیرش در این دانشگاه به صورت آنلاین انجام میشود. دانشجویان بین المللی حداقل ۹ ماه قبل از شروع ترم باید مدارک خود را برای دانشگاه ارسال کرده باشند.

 

توصیه نامه محرمانه
اکثر رشته ها نیازمند دو توصیه نامه هستند.
شخص مناسبی که شما را به دانشگاه گولف توصیه می کند باید کسی باشد که به خوبی با تحصیلات و توانایی های شما آشنا باشد. این شخص بهتر است که در صورت امکان یک دانشگاهی باشد. در صورتی که متقاضی دارای تجربه کار مرتبط باشد، توصیه کننده میتواند شخصی حرفه ای باشد. نام توصیه کننده ها باید در اپلیکیشن آنلاین وارد شده باشد. جهت دریافت فرم مخصوص توصیه نامه با ما تماس بگیرید. همچنین امکان فکس توصیه نامه به دانشگاه وجود دارد.

 

انگیزه نامه
متنی دقیق که نباید بیش از ۶۰۰ کلمه باشد. این متن باید پیشینه شما، تحصیلات، تجربیات کاری (شامل مقالات چاپ شده، جوایز و شغل مربوطه) و همچنین اهداف کاری شما باشد.

 

گواهی نمره زبان انگلیسی
از شما درخواست خواهد شد تا لیستی از هر گونه امتحان زبان انگلیسی (برای مثال TOEFL یا IELTS) و یا هر گونه مدرک دیگری که برای پذیرش مورد نیاز باشد (برای مثال GMAT) را ارائه نمایید. مدارک مستند باید بطور مستقیم به دپارتمان مربوطه ارسال شود.

 

استاد راهنما پایان نامه
در صورت درخواست پذیرش برای رشته ای که نیازمند ارائه پایان نامه باشد، پذیرش درخواست منوط به یافتن استاد راهنما است. دانشگاه شدیداً به متقاضی توصیه می کند که با مسئول بخش تحصیلات تکمیلی رشته انتخابی هم فکری کند.

 

مدارک خاص برای هر رشته تحصیلی
بسیاری از رشته های کارشناسی ارشد نیازمند تکمیل فرم های اضافی و ارائه مدارک اضافی هستند.

مدارک لازم

  • ترجمه رسمی صفحه اول شناسنامه
  • ترجمه رسمی صفحه اول پاسپورت
  • دو نسخه کپی برابر اصل ریز نمرات تحصیلی
  • دو نسخه کپی برابر اصل آخرین مدرک تحصیلی
  • دو نسخه توصیه نامه به همراه فرمهای ارزیابی موجود در سایت دانشگاه که میبایست توسط توصیه کنندگان تکمیل شود.