hhh - تجهیزات امنیت و بهداشت و نظافت رستوران

رستوران ساز از ابتدای شکل‌گیری ایده برای سرمایه‌گذاری و راه اندازی رستوران تا زمان به ثمر نشتن پروژه، در کنار شما می‌ماند.

منبع :

http://restoransaz.com/restaurant-launch/iranian-restaurant-launch/#%D8%A8%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B4%D8%AA-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D9%86

 

gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - تجهیزات امنیت و بهداشت و نظافت رستوران

در ساخت رستوران ایرانی باید تجهیزات امنیت و بهداشت و نظافت رستوران تأمین شود. در نظر گرفتن یک محیط مجزا از آشپزخانه برای شستشوی ظروف و وسایل پخت و پز اهمیت دارد. به هر حال قرار است در آشپزخانه دستگاه‌های پخت و پز قرار داده شوند. پس باید فضای بین نظافت ظروف با محیط پخت و پز از هم جدا باشند. از سوی دیگر رنگ سرامیک‌هایی که برای قسمت دیوار و کف آشپزخانه استفاده می‌شود، باید رنگ روشن باشند.

استفاده از تجهیزات امنیتی هم در زمان راه‌اندازی رستوران اهمیت دارد. این وسایل شامل وسایل اطفاء حریق، وسایل کمک‌های اولیه و تجهیزات پخت و پز ایمن است. رستوران برای شروع فعالیت خود به مجوز نیاز دارد که قبل از دریافت آن باید تمامی این موارد را رعایت کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *