فوت و فن منجمد كردن خانواده‌هاي مختلف سبزي

[ad_1]

راهكارهاي ساده و به درد بخور

فوت و فن منجمد كردن خانوادههاي
مختلف سبزي

اگر دغدغههاي
زندگي فرصت استفاده از سبزي
هاي
تازه را به شما نمي
دهد
و بايد از سبزي
هاي منجمد استفاده
كنيد
؛ بهتر است راه و رسم درست منجمدكردن
سبزي را بدانيد:

چغندر: براي منجمد كردن
چغندر ابتدا آن را بپزيد. چغندر را درسته پخته و سر و ته آن را نگيريد زيرا برش
دادن چغندر، سبب مي
شود
رنگ قرمز آن هنگام پخت، خارج و مزه آن تغيير كند. چغندر را مي
توان
به روش
هاي زير پخت:

در آب جوش و روي گاز، در فر
و در مايكروفر. براي پختن در آب، مي
توانيد
آن را در آب جوش بگذاريد، طوري كه آب روي آن را بپوشاند سپس حدود 50 دقيقه آن را
روي حرارت قرار دهيد. اگر چغندر بزرگ بود اين زمان را بيشتر كنيد. به
منظور
پختن در فر، فر را با حرارت ۱۵۰ درجه سانتي
گراد
گرم كنيد. چغندرها را دانه
دانه
در كاغذ فويل بپيچيد و بنا به درشتي و ريزي آن از يك تا سه ساعت در فر بگذاريد و
در طول اين مدت يك بار آن را پشت و رو كنيد.

هنگام استفاده از مايكروفر
چغندر را در كاسه
اي قرار دهيد و دو
قاشق آب در آن بريزيد. مايكروفر را به
مدت
8 تا 10 دقيقه با قدرت حداكثر روشن كنيد. در اين مدت يك بار چغندر را پشت و رو
كنيد. وقتي چغندرها كاملا پخته شد آن
ها
را برش دهيد و بگذاريد خنك شوند. سپس آن
ها
را دانه
دانه در كيسه فريزر
يا سلفون بپيچيد. نام ماده غذايي و تاريخ شروع انجماد آن را روي بسته
ها
بنويسيد و در فريزر قرار دهيد. اين چغندرها تا 3 ماه خواص خود را كاملا حفظ خواهند
كرد.

بروكلي و ساير انواع كلم‌ها:
كلم بروكلي را به اندازه دلخواه خرد كنيد. سپس آن
ها
را به
مدت سه دقيقه در آب در حال
جوش بريزيد. كلم
ها را آبكش كرده و يك
دقيقه زير آب سرد بگيريد. بعد آن
ها
را كاملا خشك كنيد و در كيسه فريزر قرار دهيد. فراموش نكنيد نام ماده غذايي و
تاريخ شروع زمان انجماد را روي آن
ها
بنويسيد. كلم
هاي شما 3 ماه بدون
هيچ صدمه
اي باقي خواهند ماند.

هويج: سطح بيروني هويجها
را با چاقوي تيز بتراشيد و با آب سرد بشوييد. بعد آن
ها
را داخل آب در حال جوش قرار دهيد. اين عمل بايد براي هويج
هاي
حلقه
حلقه شده دو دقيقه و براي
هويج
هاي درسته 5 دقيقه طول بكشد.
آن
ها را آبكش و بهمدت
يك دقيقه زير جريان آب سرد بگيريد و سپس خشك كنيد. سپس آن
ها
را در ظروف مخصوص يا كيسه فريزر قرار دهيد و نام ماده غذايي و تاريخ شروع انجماد
را روي آن بچسبانيد. در اين حالت هويج
ها
به
مدت 3 ماه بدون اينكه خواص
خود را از دست بدهند سالم خواهند ماند.

لوبيا سبز :  لوبيا سبزها
را با آب سرد بشوييد و سر و ته آن را كوتاه كنيد يا اگر مايل بوديد آن
ها
را به طول 2 سانتي
متر قطعهقطعه
كنيد سپس آن
ها را بهمدت
2دقيقه در آب جوش قرار دهيد و يك دقيقه زير آب سرد نگه داريد. آن
ها
را آبكش و با حوله تميزي خشك كنيد. سپس لوبياسبزها را در كيسه فريزر قرار داده و
زمان آغاز انجماد را روي بسته
بنديها
قيد كنيد. زمان نگهداري اين سبزيجات 3 ماه است. سبزي
هاي
ديگري كه شبيه لوبياسبز هستند نظير نخود فرنگي و باقلاسبز را نيز مي
توانيد
به همين ترتيب براي انجماد آماده كنيد.

گوجه‌فرنگي:
اگــر مي
خواهيــد پوســت گوجهفرنگيهايتان
را قبل از انجماد بگيريد خيلي ساده آن
ها
را يك دقيقه در آب جوش بيندازيد. پوست آن
ها
به آساني كنده خواهد شد. بعد بگذاريد حدود 10 دقيقه بمانند تا خنك شوند. اگر مي
خواهيد
گوجه
فرنگيها
با پوست باشند تنها آن
ها
را با آب سرد بشوييد. گوجه
فرنگيهاي
پوست گرفته يا بدون پوست را در يك سيني بگذاريد و مدت ۴۵دقيقه در فريزر قرار دهيد.
آن
ها در يك فريزر استاندارد بهمدت
3 ماه سالم خواهند ماند و تمامي مواد
غذايي
خود را حفظ خواهند كرد.

فلفل: فلفلها
را بشوييد و با حوله تميزي خشك كنيد. سپس آن
ها
را به دو نيم كرده و دانه
هاي
سفيد درون آن
ها را خارج كنيد. آنها
را در يك سيني بريزيد و به
مدت
نيم ساعت در فريزر قرار دهيد. بعد فلفل
هاي
يخ زده را در كيسه فريزر ريخته و برچسب بزنيد. اين مواد تا 3 ماه سالم خواهند
ماند.

اسفناج: اسفناجها
را با آب سرد بشوييد و ساقه
هاي
اضافي و ريز آن را جدا كنيد. بعد آن
ها
را در آب جوش بريزيد و به
مدت
يك دقيقه با حرارت بالا بجوشانيد. سپس بلافاصله آن
ها
را به
مدت يك دقيقه زير آب سرد
بگيريد. آب اضافي را كاملا بگيريد. بعد آن
ها
را در يك سيني پهن كرده و به
مدت
30 دقيقه در فريزر قرار دهيد اسفناج
هاي
يخ زده را در كيسه فريزر ريخته و پس از درج نام و زمان شروع انجماد در فريزر قرار
دهيد و تا 3 ماه با خيال راحت نگه داريد.

منبع : مجله زندگی ایده آل

[ad_2]

Source link