پای قارچ و پنیر؛ رازهای آشپزی جیمی الیور

[ad_1]





مجله آشپزی ایده آل

پای قارچ و پنیر

مواد لازم

  • آرد:250 گرم
  • زرده: یک عدد
  • کره: 125گرم
  • نمک: به میزان لازم
  • شیر: یک دوم پیمانه

مواد میانی 

  • قارچ پخته: یک دوم پیمانه
  • پنیر گودا: یک دوم پیمانه
  • آرد: یک قاشق سوپ خوری
  • کره: 30گرم
  • شیر: 5 قاشق سوپ خوری
  •  ادویه دلخواه،‌نمک و ‌فلفل: به میزان لازم

روش تهيه:

1 – آرد الک شده را با نمک ترکیب نموده و کره را خرد کنید. با انگشت، آرد و کره را ورز دهید.

2 – سپس زرده تخم مرغ و بعد شیر را کم کم بیفزایید و با آرد مخلوط نمایید تا خمیر لطیفی به دست آید.

3 – حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.

4 – آرد را به همراه کره تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس شیر را بیفزایید و هم بزنید و باید مواد سفت و غلیظی به دست آید.

5 – خمیر تارت را در قالب تارت باز نمایید و با چنگال کمی سوراخ نمایید تا پف آن گرفته شود.

6 – بر روی آن از سس سفید مالیده و قارچ و پنیرها را بچینید. سپس از باقی خمیر نوارهایی درآورده و روی پای را طرح دهید. روی کار را با زرده پوشش دهید.

7 – سپس در فر 180 درجه برای مدت 45 دقیقه قرار دهید.

[ad_2]

Source link