[ad_1]
مجله آشپزی ایده آل:

مواد لازم
- آرد:250 گرم
- زرده: یک عدد
- کره: 125گرم
- نمک: به میزان لازم
- شیر: یک دوم پیمانه
مواد میانی
- قارچ پخته: یک دوم پیمانه
- پنیر گودا: یک دوم پیمانه
- آرد: یک قاشق سوپ خوری
- کره: 30گرم
- شیر: 5 قاشق سوپ خوری
- ادویه دلخواه،نمک و فلفل: به میزان لازم
روش تهيه:
1 – آرد الک شده را با نمک ترکیب نموده و کره را خرد کنید. با انگشت، آرد و کره را ورز دهید.
2 – سپس زرده تخم مرغ و بعد شیر را کم کم بیفزایید و با آرد مخلوط نمایید تا خمیر لطیفی به دست آید.
3 – حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید.
4 – آرد را به همراه کره تفت دهید تا بوی خامی آن برود و سپس شیر را بیفزایید و هم بزنید و باید مواد سفت و غلیظی به دست آید.
5 – خمیر تارت را در قالب تارت باز نمایید و با چنگال کمی سوراخ نمایید تا پف آن گرفته شود.
6 – بر روی آن از سس سفید مالیده و قارچ و پنیرها را بچینید. سپس از باقی خمیر نوارهایی درآورده و روی پای را طرح دهید. روی کار را با زرده پوشش دهید.
7 – سپس در فر 180 درجه برای مدت 45 دقیقه قرار دهید.
[ad_2]
Source link