چه كار كنيم تا ميوه‌هاي‌مان ديرتر بميرند

[ad_1]

راهكارهاي ساده و به درد بخور

چه كار كنيم تا ميوههايمان
ديرتر بميرند

براي اينكه
ميوه
ها عمر بيشتري در خانه شما
داشته باشند و با سريع خراب شدن، حرام نشوند، نكات زير را در نگهداري آن
ها
رعايت كنيد.

خيار ميوهاي
بسيار حساس است و بعد از چند روز تازگي و طعم خود را از دست مي
دهد.
براي نگهداري خيار آن را از داخل كيسه پلاستيكي خارج كنيد، بشوييد و بعد از خشك
شدن در يك قابلمه در دار بريزيد و در يخچال بگذاريد.

انگور را براي نگهداري بيشتر، بدون اينكه
بشوييد درون كيسه نگهداريد. شستن انگور قبل از گذاشتن در يخچال موجب ترك خوردن
دانه
هاي آن ميشود.

 سبزي خوردن را بشوييد و در يك كيسه پارچهاي
نگهداريد. از آنجا كه برگ
هاي
سبزي آب زيادي دارد كيسه پارچه
اي
باعث مي
شود سبزي سياه و
پلاسيده نشود.

موز را درصورتي كه نرسيده
باشد در روزنامه بپيچيد و ابتدا 3-2 روز خارج از يخچال نگهداريد. اين كار باعث
شيرين شدن موز مي
شود. بعد از زرد شدن
پوست موز آن
را در يخچال قرار دهيد.

درصورتي كه با وجود همه
مراقبت
ها باز هم ميوهها
مانده و بد شكل شدند و كسي حاضر به خوردن آن نشد، (قبل از گنديدگي) مي
توانيد
با پختن آن
ها هم باعث تنوع در
تغذيه افراد خانواده شويد و هم از اسراف اجتناب كنيد.

با افزودن كمي شكر و آب به سيب، گلابي، آلو يا
هلو و پختن آن
ها ميتوانيد
كمپوت درست كنيد.

موزهايي كه پوستشان
سياه شده
اند، ولي هنوز سالم
هستند، براي درست كردن پوره موز، شير موز و كيك مناسب هستند.

اما بهترين راه براي تازه ماندن ميوه‌ها
و جلو‌گيري از خراب شدن‌شان
خريد به اندازه نياز است.

منبع : مجله زندگی ایده آل

[ad_2]

Source link